Ladestandere

Ladestandere

Opladning af el & hybrid biler hos Varde Bolig Administration

 

Lade-stander monteret på fælles areal:

Inden projektering og etablering af lade-stationer på fælles areal, skal al henvendelse ske til 

teknisk afdeling på tlf. 76 95 12 10 eller mail post@vardebolig.dk

Dette er gældende for alle typer opladning på fælles areal.

 

Fastmonteret egen lade-stander i carport / egen parkering:

Der skal ansøges om tilladelse til opsættelse af denne type lader via dette link

På ansøgningen skal oplyses navn og type på producenten af den fastmonterede lade-stander. Nærmere specifikation kan læses i ansøgningen.

 

Opladning via hjemme / ”mormor” lader:

Tilslutning til eksisterende stikkontakter, kan ikke accepteres uden foregående kontakt med afdelingens inspektør. Det skal sikres at, den eksisterende installation opfylder gældende krav og anbefalinger, eller om der skal flere amp. i installationen.

Hvis overbelastning af el installationen betyder skader/brand i eksisterende installation, grundet misbrug af hjemme/”mormor” lader, vil lejer blive pålagt omkostningerne til reetablering af el installationen.

”Sikkerhedsstyrelsen anbefaler at man ikke oplader sin bil på en normal stikkontakt, da de ikke er lavet til at håndtere så meget belastning på længere sigt. Det ville svare til at tilslutte 80 køleskabe på det samme stik! Derfor er det bedst at investere i en lade station, som gør det sikkert at oplade sin bil samtidig med at det også gør hurtigere. En 3 kW hjemmelader vil kunne oplade en bil på 6-8 timer”

Tilbage til nyhedsoversigten