Beboerrådgivning

Boligsocial helhedsplan 2018-2021

 

 

Lerpøtparken er sammen med Vestparken og Isbjerg Parken omfattet af en boligsocial helhedsplan. De tre afdelinger går under det fælles navn Boulevardbebyggelserne og er et samarbejde mellem Varde Bolig Administration, Domea Varde, AAB Varde, Varde Kommune og Landsbyggefonden.  

I Helhedsplanen er ansat 3 medarbejdere i det boligsociale team, der arbejder med forskellige projekter og aktiviteter Indenfor temaerne:

  • Tryghed og trivsel
  • Uddannelse og beskæftigelse
  • Forebyggelse og forældreansvar

På Egernvej 69B finder du finder det boligsociale team. I klublokalerne ved siden af, er der primært aktiviteter for børn og unge, herunder Blok 22, lektiecafé og lommepengeprojekter.

I Trivselshuset på Isbjerg Møllevej 28B afvikles der aktiviteter indenfor tidlig forebyggelse, forældrekompetencer og familie, såsom familieklub, mødregrupper og forældrekurser. Der bliver også afholdt mindre arrangementer såsom syng-sammen aftener og seniorfester.

Har du lyst til at træne i vores moderne maskiner, kan du gøre det ganske gratis, hvis du bor i området. Motionsbasen har åben alle dage. Du skal blot tilmeldes hos det boligsociale team. Du finder det flotte træningslokale på Isbjerg Møllevej 4B.

Er du til kreative aktiviteter kan du gøre brug af Hobbykælderen i Lerpøtparken 8, som både indeholder træværksted og et fællesrum. Det er også gratis at gøre brug af disse lokaler eller komme med på et allerede eksisterende hold såsom malerholdet, syklubben eller træværkstedet.

Har du brug for ekstra støtte, struktur i hverdagen, et motiverende skub i den rigtige retning eller savner du mere eller nyt netværk, så kan du kontakte den sociale vicevært.

Børn og unge kan få støtte til et sundt og aktivt fritidsliv ved fritidsguiden.

Find mere information om dette og meget mere på vores hjemmeside www.boulevardbebyggelserne.dk og på www.facebook.com/boulevardbebyggelserne 

Velkommen til Boulevardbebyggelserne – et godt sted at bo.

 

Venlig hilsen

Det boligsociale team

 

Hanna Esmarch Lund

Mobil: 2013 5535

Mail: hanna@vardebb.dk